1/7
Local News - Latest & Smart screenshot 0
Local News - Latest & Smart screenshot 1
Local News - Latest & Smart screenshot 2
Local News - Latest & Smart screenshot 3
Local News - Latest & Smart screenshot 4
Local News - Latest & Smart screenshot 5
Local News - Latest & Smart screenshot 6
Local News - Latest & Smart Icon

Local News - Latest & Smart

EASE Group
Trustable Ranking Icon
1K+Изтегляния
42.5MBРазмер
Android Version Icon5.1+
Андроид версия
2.4.3(29-04-2024)
-
(0 Прегледи)
Age ratingPEGI-3
ДетайлиПрегледиВерсииИнформация
1/7

Описание на Local News - Latest & Smart

Местни новини е приложение за напълно персонализирано съдържание, което ви позволява да следите актуални теми на местно и глобално ниво, предоставя богато и изчерпателно съдържание за вашите интереси.


Какви са местните новини в моя район? Какво ще кажете за времето или трафика? Какви важни събития се случват наблизо? Присъединете се към нашата общност и бъдете информирани с местните новини близо до вас!


Това приложение помага на хората да живеят по-безопасен, по-жизнен и наистина свързан живот. Независимо дали става въпрос за вашия местен спортен отбор, съвети за начина на живот или заглавия – можете да получите достъп до местни, подходящи истории само с едно докосване.


Прочетете най-новите и най-популярни новинарски статии за политика, престъпления, развлечения, бизнес, спорт, пътуване, здраве, начин на живот... всички предоставени от водещи глобални и национални медии.

Нашият алгоритъм с изкуствен интелект помага да се филтрират хиляди статии всеки ден, за да се намерят тези, които са най-подходящи и забавни за четене. Вие сте това, което четете, затова трябва да сме избирателни.


Не просто четете новините, обсъдете ги с други читатели на приложения! Ние приветстваме всички уважителни перспективи и гледни точки.

Споделяйте информация и разговори директно от приложението, за да уведомите вашите приятели, семейство и близки незабавно.


Приложението Local News също ви предоставя точна местна информация за времето, която включва 72-часова и 14-дневна прогноза и навременни сигнали. Това е ВАШИЯТ личен спътник в това приложение, който ви помага да се подготвите за предстоящите тежки метеорологични условия.


Силно персонализирана емисия обслужва вашето любопитство и читателски интереси, карайки ви да четете съдържание, което наистина ви интересува. Четете новини с цел и стойност!

FOLLOW е функция, която ви позволява да персонализирате предлаганите новини.

Добавете източници навсякъде, където видите иконата за бърз маршрут направо към новините, които ви интересуват. Можете също да въведете страницата СЛЕДВАНЕ, за да управлявате източниците на новини.

Новини от източници, които сте следвали, ще се показват в персонализирана емисия FOLLOW.


Механизмът за откриване на съдържание на Local News обединява хиляди доверени източници. Разглеждайте новини по всяко време и на всяко място!


От подбран местен брифинг до професионално подбрани национални и световни заглавия, от спешни сигнали до 360 пълно покритие, Local News винаги е безплатното и задължително приложение за съдържание, което ви дава прозрения и стойност.


Отказ от отговорност (за издатели)

Местни новини е агрегатор за съдържание/RSS емисии, основната му цел е да улесни получаването на свежи истории и да помогне на издателите да достигнат до по-голяма аудитория. Ако сте издател на новини, моля, прочетете това:


За да се свържете с нас по имейл: easemobileteam@gmail.com


• Ако уебсайтът ви е посочен в нашите приложения, това означава, че използваме вашите RSS емисии, смятаме, че честната употреба е от полза за вас и нашите потребители. Но ако искате да премахнем уебсайта ви, просто се свържете с нас и ние ще го направим възможно най-скоро.

• Ако вашият уебсайт е в списъка и искате той да бъде доверен източник в нашето приложение, което ще ви осигури повече видимост и трафик, моля, свържете се с нас.

• Ако вашият уебсайт, вестник или блог не е в списъка, моля, свържете се с нас, за да го добавим, което ще подобри нашите продукти.


*Уеб версия: https://topfeed.info/

Local News - Latest & Smart - Version 2.4.3

(29-04-2024)
Други версии

There are no reviews or ratings yet! To leave the first one please

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Local News - Latest & Smart - APK информация

APK версия: 2.4.3Пакет: com.local.news.plus
Съвместимост с Android: 5.1+ (Lollipop)
Разработчик:EASE GroupПолитика за поверителност:https://sites.google.com/view/local-news-privacy-policyРазрешения:20
Име: Local News - Latest & SmartРазмер: 42.5 MBИзтегляния: 234Версия : 2.4.3Дата на пускане: 2024-04-29 05:31:54Мин. екран: SMALLПоддържано CPU: armeabi-v7a, arm64-v8a
ID на пакет: com.local.news.plusSHA1 подпис: 35:7D:3F:E3:9C:60:16:06:AE:35:8E:A3:92:43:3B:C3:A6:9D:94:B5Разработчик (CN): 'Compltet'Организация (O): 'Compltet'Местен (L): Държава (C): 'CN'Област/град (ST):

Apps in the same category

You may also like...